Ideeënwerkplaats I-Workspace officieel geopend in bibliotheek

I-WorkspaceHaaksbergen – De I-Workspace in de bibliotheek werd maandagavond officieel geopend door wethouder Annette Nijhuis. De ideeënwerkplaats zorgt ervoor dat mensen met een goed idee kunnen overleggen om zo hun idee uit te voeren.

Als voorbeeld werd het idee van Harrie en Willemien Beumers gebruikt, die graag iets wilden doen met hun historische boerderij. Met hulp van onder andere de gemeente en de Historische Kring kon hun idee uitgevoerd worden en is hun  boerderij toegankelijk gemaakt voor publiek, zodat er een unieke kans gecreëerd is om een kijkje te nemen in het leven van overgrootouders.

Adviseur bij de I-Workspace in Haaksbergen is Ellen Pot, die een gesprek hield met vertegenwoordigers van onder andere wijkraden, kunst, cultuur, de gemeente en Haaksbergse ondernemers. Tijdens het gesprek zijn al goede initiatieven ontstaan en zijn nieuwe verbindingen gelegd. In januari zal nogmaals zo’n gesprek plaatsvinden met een extra deskundigen erbij.

Alle ideeën zijn welkom bij I-Workspace. Op maandagavonden van 18.00 tot 20.00 uur is Ellen Pot aanwezig in de bibliotheek om mee te helpen denken en ze op een goede manier uit te voeren.

 

.