Hulshof Olie breidt Nettotank en Perfect Carwash steeds verder uit

Hulshof

Foto: Nettotank.nl

Het Haaksbergse concern Hulshof Olie heeft onlangs het voormalige BrandOil tankstation in Sint Isidorushoeve overgenomen. Het tankstation gaat verder onder de naam Netto Tank. Hulshof Olie is met hun Nettotankstations en Perfect Carwash-vestigingen inmiddels in de hele regio te vinden.

Het eerste tankstation begon zo’n 25 jaar geleden aan de Westsingel in Haaksbergen, waar het nog steeds zit. In Haaksbergen zijn vier Nettotanks te vinden: de nieuwste vestiging in Sint Isidorushoeve, de oudste vestiging aan de Westsingel, eentje in Buurse en de vestiging aan de Textielstraat. Hoewel de tankstations variëren van bemande pomp tot onbemande pomp, bij alle tankstations staat de service hoog in het vaandel. In Sint Isidorushoeve zal de shop omgevormd worden tot een verversshop, waar allerlei verse producten te verkrijgen zijn.

Autowassen
Ook op het gebied van autowassen is Hulshof onder de naam Perfect Carwash aan de weg aan het timmeren. Bij alle waslocaties wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Het gebruikte water wordt opgevangen en gezuiverd op eigen terrein en opnieuw ingezet om zo min mogelijk het milieu te belasten. Voor elke autowasser is er een punt waar de auto gewassen kan worden. In Sint Isidorushoeve is een ‘roll-over’, waar de auto stil staat en de wasmachine beweegt, aan de Westsingel is een extra hoge ‘roll-over’, een Truckwash voor vrachtwagens en bijzondere grote voertuigen en zijn er selfwashboxen en aan de Textielstraat is een wasstraat aangelegd en zijn er ook boxen om zelf de auto te wassen. Vooral voor de bewoners van nieuwbouwwoningen in Haaksbergen is dat erg praktisch, door het geschieden rioleringssysteem mogen zij niet meer op straat de auto wassen.

Hele regio

Naast de vier vestigingen in Haaksbergen zijn Nettotank en Perfect Carwash inmiddels ook te vinden in Hengelo, Enschede, Groenlo, Overdinkel en Doetinchem. In Gronau in Duitsland is ook een Perfect Carwash te vinden.

60 jaar
Hulshof Olie is dit jaar zestig jaar leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in en rondom Haaksbergen. De derde generatie van de familie Hulshof staat sinds 2008 aan het roer.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]