HSC’21 verder met nagenoeg volledige selectie

SelectieHaaksbergen – HSC’21 zal het komende seizoen met bijna de gehele huidige eerste selectie spelen, zo blijkt uit de spelers waarmee contractverlenging werd overeengekomen.

Zeventien spelers van de huidige selectie van het eerste elftal spelen ook komend seizoen op Scholtenhagen. Jeffrey Brammer, Wouter Lankheet, Kelvin Veensma, Freek Grondman, Caglar Uguz, Niels Rupert, Tom Brummelhuis, Bas ter Hogt, Cenk Uguz, Erwin Nieuwboer, Gerben ten Hag, Jordi van Ek, Koen Garritsen, Bas Postma, Joost Exterkate, Sjoerd Visschedijk en Stef Ottink zijn volgend jaar ook van de partij.

Vier spelers van de de selectie van A1 maken de overstap naar de eerste selectie: Rutger Tenhagen, Dion Hartgerink, Brent Schutte en Tom ter Hogt. Van de huidige selecte zijn nog een aantal spelers die nog in gesprek zijn met de club, dat gaat om Marin Juresic, Leon van Dijk, Burak Basut, Rick Bouwmeister, Robert Wilens en Yeftha Nyamsangya. Tom Veldhuis stopte onlangs al per direct.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.