Hollands Glorie Festival: We trappen af met Kingsnight!

Kingsnight

Foto: Sander Lagewaard

Het is zover! Hollands Glorie 2018 begint. Na het succes vorig jaar op het evenemententerrein bij sporthal De Els heeft de organisatie, bestaande uit Bob Averdijk, Boy te Koppele en Robert Overbeek besloten om ook dit jaar weer op hetzelfde terrein neer te strijken. 

Het belooft een bomvol weekend te worden met Kingsnight, Koningsdag en de 90’s party ‘De Kornuiten XXL’ op zaterdag als afsluiter. Hoewel het festival midden in de woonwijk is, is de organisatie de buurtbewoners niet vergeten en zijn zij persoonlijk op de hoogte gebracht. Gisterenavond kregen de buurtbewoners al een exclusieve rondleiding over het terrein.

Het feest kan donderdagavond vanaf 21.00 uur echt beginnen. Op het podium staan in ieder geval de Zware Jongens, bekend van hun laatste carnavalskraker de Kneu, maar ook de bekende Jodeljump.

Ben je al in de stemming en wil je Kingsnight in Haaksbergen vieren? Kom dan naar het feestterrein aan de Trompstraat. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Volgens de organisatie is het festival nog niet uitverkocht. Klein detail: je moet wel 16 jaar of ouder zijn.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]