Hollands Glorie Festival: Let’s go hand in hand back to the 90’s

Ben je na de twee geweldige feesten Kingsnight en Koningsdag nog niet klaar met feesten? Hollands Glorie in ieder geval niet, want ‘forever young’. Gelukkig is er zaterdagavond nog een feestje op het feestterrein aan de Trompstraat. Vanaf 21.00 uur gaan we namelijk hakken tijdens De Kornuiten XXL.

Om het hele feestweekend af te sluiten, dansen we nog één keer alles eruit op onder andere Dune en Da Tweekaz. Wat er nog meer komt aan dj’s? Dat zie je vanavond want ook dit keer houdt de organisatie het geheim… Wat we in ieder geval wel weten is dat we kunnen genieten van beide onderstaande artiesten.


Ben je al in de stemming en lukt het je om nog één avond de voetjes van de vloer te krijgen? Dan kun je terecht bij het feesttrein naast de Els. De entree kost 10 euro, kaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Het feest is toegankelijk voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]