Hollands Glorie Festival: Koningsdag voor jong en oud

De eerste avond zit erop. Ben je al een beetje bijgekomen van de feestelijke Kingsnight? Dan kun je nu je oranje kleren aantrekken en weer snel terug richting het festivalterrein bij Sporthal De Els. Want ook vrijdag wordt daar feest gevierd ter ere van de verjaardag van de Koning. En hoe kan dat beter dan met Nederlandse artiesten en een beetje ‘Duits bloed’.

Koningsdag is een feest voor jong en oud en dat zal vandaag ook blijken bij het Hollands Glorie Festival. Op het feestterrein zijn speciaal voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd. En terwijl de kinderen zich vermaken, is er ook voor de ouders (en niet-ouders) van alles te beleven.

Hollands Glorie kan natuurlijk niet zonder een echte volkszanger. Daarom komt de Haagse zanger John West naar Haaksbergen. Bekend van onder andere het televisieprogramma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Het ‘Duitse bloed’ komt vandaag van Victoria Kern, beter bekend als ‘Helene Fisher Double’. Menig mannenhart gaat sneller kloppen bij het zien van deze mooie dame. Ze blijft wel met beide benen op de grond, want een trapeze-act was wat te veel van het goede.

Kom ook rustig langs om te proosten op koning Willem Alexander. Het terrein is de hele dag gratis toegankelijk en alle leeftijden zijn welkom.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]