Hollands Glorie Festival: Een jacuzzi voor Jason

Foto: Hollands Glorie Festival
Jason
Foto: Hollands Glorie Festival

De 10-jarige Jason Zwierink uit Neede kwam twee jaar geleden op een boerderij onder een tractor terecht. Wonder boven wonder overleefde hij het ongeluk, maar hij raakte wel gehandicapt. Warmwatertherapie zou het leven voor hem een stuk minder pijnlijk maken en daarom heeft de organisatie van Hollands Glorie Festival besloten een actie op poten te zetten voor de jongen.

Het was Robert Overbeek die hoorde van de problemen waar het gezin Zwierink de laatste jaren mee te dealen had. Moeder Wendy werd al eens getroffen door een beroerte en moest langdurig revalideren en toen kwam het ongeluk met de tractor waarbij het een wonder was dat Jason het ongeval overleefde. Ook zusje Naomi heeft medische klachten. De familie zou graag een jacuzzi voor Jason willen hebben, maar kunnen dat niet betalen. Tijd voor de organisatie van Hollands Glorie Festival om actie te ondernemen. Overbeek: ‘We verwachten tienduizend bezoekers. Als iedereen één euro doneert, zijn we er al.’

De eerste euro’s zijn inmiddels al binnen bij de organisatie. Zelfs mensen die niet naar het festival komen, nemen contact op om geld te willen doneren. Samen met Sauna 4 You uit Haaksbergen zorgt de organisatie dat de jacuzzi bij Jason komt. Doneren kan op het festival, maar ook door geld over te maken op IBAN NL61RABO 0157 462 161 ter name van Hollands Glorie Festival onder vermelding van Jason.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook
1 reactie
  1. johann zegt

    IK vind het heel erg, maar gezien de tuin en het huis, zou een kleine hypotheek voor een jacuzzi geen probleem mogen zijn lijkt mij..

    Sterkte verder.

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Schmitz
Troel