Het Saalmerink opent zaterdag haar deuren

Saalmerink

Foto: Rik Ottink

Haaksbergen – Woon- en zorgcentrum Het Saalmerink houdt aankomende zaterdag een open dag voor alle geïnteresseerden.

Tijdens de open dag is het mogelijk om te kijken in verschillende appartementen en algemene ruimtes, waar veel informatie te vinden is over het wonen en leven in Het Saalmerink. Met diverse demonstraties en optredens is er een leuke dag te beleven.

Het is mogelijk om specifieke vragen te stellen aan verzorgden, sociaal cultureel werkers, een klantenadviseurs, maar ook kan de bloeddruk opgemeten worden en is het mogelijk behandelaars te spreken.

Naast de Cliëntenraad, de bewonerscommissie en de stichting Vrienden van Het Saalmerink is er ook een delegatie aanwezig van de Noaberpoort en de Kunstkring. De Historische Kring heeft een expositie ingericht over de geschiedenis van het woon- en zorgcentrum.

De deuren zijn zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor mensen die vanuit Buurse, Rietmolen en Sint Isidorushoeve komen en geen vervoer hebben, rijdt een pendelbus. In Buurse zal deze rijden tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf het kerkplein aan de Broekheurnerweg. In Rietmolen tussen 10.45 en 13.45 uur vanaf het kerkplein en in Sint Isidorushoeve van 11.15 tot 14.15, ook vanaf het kerkplein.