Haaksbergse Keath Alkoutobi genomineerd voor ondernemersaward

Dare to have a dream

Oldenzaal– Keath Alkoutobi, eigenaar van het bedrijf Nederlandse Hout Coating in Oldenzaal is genomineerd voor de “Dare to have a Dream-award”, die elk jaar wordt uitgereikt aan een ondernemer die een jaar lang hard heeft gewerkt om zijn of haar droom waar te maken.

De in Haaksbergen wonende Keath Alkoutobi heeft een jaar lang intensief samengewerkt met Mart Pfeiffer, directeur Bedrijven van Rabobank regio Schiphol, die hem als coach bijstond. Alkoutobi heeft veel geleerd van Pfeiffer: “Het afgelopen jaar heb ik veel inzicht gekregen in het bedrijfsleven en grote concerns in Nederland.”

Alkoutobi’s bedrijf Nederlandse Hout Coating is gespecialiseerd in het aanbrengen van verf op ondergronden om daarmee de levensduur van de diverse materialen te verlengen en het onderhoud te minimaliseren.

De Stichting Dutch Dream Foundation die de awards uitreikt heeft Alkoutobi samen met vier andere duo’s genomineerd voor de award. De award wordt op zaterdag 1 december uitgereikt. Ook als Alkoutobi niet zou winnen is het coachingsprogramma een succes: “Mijn Dutch Dream is nu een stap dichterbij. Ik heb de bagage gekregen waarmee ik verder kom. Het is nu aan mij om daar iets mee te doen.”