Haaksbergenaren samen aan de slag tijdens NL Doet

NL Doet
Tijdens de twee dagen van NL Doet zijn veel Haaksbergenaren vrijwillig gaan helpen bij de diverse klussen die op het programma stonden. Zowel klussen binnen als buiten stonden op het programma, zodat voor iedereen wel iets was naar zijn of haar gading.

Ook de wethouders lieten hun handjes wapperen. Wethouder Edith van Spiegel schoof vrijdag aan bij het opknappen van de barbecuehut en het verbeteren van de speeltoestellen bij Natuurhuis Den Broam in Buurse. Wethouder Annette Nijhuis hielp zaterdag met theeschenken tijdens de High Tea voor oudere dames en wethouder Ellen Prent zaaide een speciaal bijenmengsel in rond de Ottinkmolen.

Bij Museum Buurtspoorweg werd het station schoongemaakt, bij RTV Sternet werd een radiostudio gebouwd en in veel straten besloten de bewoners om NL Doet aan te grijpen om bezig te gaan in de groenperken en de speeltuintjes in de buurt.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]