Haaksbergenaar Jan Greve ontvangt Gouden Speld KNHS

Greve

Foto: KNHS

Haaksbergenaar Jan Greve heeft bij zijn afscheid als teamveterinair de Gouden Speld van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) gekregen. Greve was bijna veertig jaar lang de teamveterinair.

Greve begon in de jaren ’70 bij de military paarden. In 1990 stapte hij over naar de springpaarden, waar mooie successen werden behaald. Later waren het de dressuurpaarden waar Greve zich mee bezig hield. Ook na het stoppen als teamveterinair zal Greve met paarden blijven werken. Hij verricht nog werkzaamheden voor de kliniek De Watermolen en is druk met de hengstenhouderij, sportpaarden en de opfok van jonge paarden.

Gouden Speld

Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS geeft aan dat de KNHS Jan Greve enorm veel dank verschuldigd is voor zijn inzet voor de Nederlandse paardensport: ‘De passie en kennis van Jan Greve zijn enorm. Hij is niet alleen een zeer deskundig veterinair, zijn tomeloze inzet voor de paardensport is ongelofelijk. Jan is altijd geïnteresseerd en enorm betrokken bij de gehele paardenhouderij. Met het toekennen van de gouden speld geven we met dank uiting aan onze waardering.’

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]