Haaksbergen gaat op zoek naar nieuwe burgemeester

De gemeenteraad van Haaksbergen heeft via de fractievoorzitters de wens uitgesproken om te starten met de procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester. Op dit moment is Gerrit Jan Kok in Haaksbergen waarnemend burgemeester. Hij neemt waar sinds het eervol ontslag van Hans Gerritsen, in juni 2015.

De procedure voor het aanstellen van een nieuwe burgervader houdt onder andere in dat voorbereidingen getroffen gaan worden voor een profielschets en dat een Vertrouwenscommissie wordt gestart. Na de zomer kan de gemeenteraad van Haaksbergen besluiten over het profiel en dan kan de vacature worden opengesteld voor sollicitanten. In de tussentijd blijft Kok aan als waarnemend burgemeester.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

  2 comments for “Haaksbergen gaat op zoek naar nieuwe burgemeester

  1. Maik Nales
    6 juni 2018 at 19:31

    Kan dhr Kok niet gewoon blijven?

  2. Dieter
    8 juni 2018 at 22:03

    Wellicht goed om eens een burgervader uit het bedrijfsleven te kiezen. Iemand met een commerciële blik op de gemeente Haaksbergen. Die burgers en het bedrijfsleven samen kan verbinden. Met als doel een betere leefomgeving voor Haaksbergen.

Comments are closed.