Haaksbergen Actueel stopt

Vier jaar geleden begon Haaksbergen Actueel onder de naam Haaksbergen App om over allerlei zaken nieuws te brengen. Het uitgangspunt is altijd geweest dat iedereen in Haaksbergen op een makkelijke manier nieuws moest kunnen krijgen. Iedereen moet kunnen horen wat de gemeente doet, dat er nieuwe bedrijfjes zijn bijgekomen en wanneer er leuke evenementen zijn. Op 1 oktober zal echter het doek vallen voor Haaksbergen Actueel. In vier jaar tijd is het niet gelukt om voldoende adverteerders te vinden om de site en het vele werk erachter rendabel te maken. Zonder voldoende inkomsten is het niet mogelijk nog langer verder te gaan. Vier jaar lang heb ik met veel genoegen mogen werken aan deze nieuwsvoorziening en ik zal het ontzettend gaan missen.

In de vier jaar tijd dat ik dit werk gedaan heb, heb ik veel vrienden mogen maken in Haaksbergen en ben ik regelmatig op een positieve manier aangesproken voor het werk wat ik deed. Een enkele keer was de toon wat negatiever, maar desondanks heeft me dat er nooit van weerhouden om verder te gaan. Nu is echter de tijd gekomen om verder te gaan en ook weer aan mijzelf te mogen denken en weer na te gaan denken over hobby’s en tijd voor mijzelf. Ik wil graag mijn dank uitspreken aan Jeffrey Tijdhof en Sem van der Wal, die allebei heel veel betekend hebben voor het nieuws van Haaksbergen Actueel in Haaksbergen. Ook een woord van dank aan Mediakanjers, die achter de schermen veel werk hebben verzet om de website draaiende te houden. Dank aan de inwoners van Haaksbergen die contact opnamen als ze nieuws hadden. Dank aan de bedrijven die de mogelijkheid grepen om te adverteren en daarmee het mogelijk maakten om het nieuws in Haaksbergen te brengen. Dank aan collega’s van RTV Oost, Tubantia, de koerier en Rond Haaksbergen voor de prettige samenwerking. Dank aan de (oud-) gemeenteraadsleden, collegeleden en ambtenaren voor de vele inzet die ze getoond hebben in de afgelopen jaren. Dank aan Brandweer Haaksbergen en Politie Haaksbergen voor hun geduld met me.

Na 1 november zal Haaksbergen Actueel uiteraard niet zomaar verdwijnen, de website zal gewoon blijven bestaan, zodat vier jaar nieuws gewoon nog terug te lezen is voor liefhebbers. Voor de mensen die me echt niet kunnen missen: ik blijf gewoon in Haaksbergen wonen en werken. Ik ben nog steeds in te huren als tekstschrijfster en verslaggeefster, alleen zal ik dat dus niet meer doen voor Haaksbergen Actueel, maar enkel nog onder mijn eigen bedrijfje Troel.

Good goan,

Frédérique van Egmond

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden