Gratis schoolfruit voor kinderen Dr. Ariëns

Schoolfruit

Bron: euschoolfruit.nl

Haaksbergen – De basisschoolleerlingen van basisschool Dr. Ariëns aan de Adriaen Brouwerstraat zullen vanaf 7 november schoolfruit krijgen op school.

De school meldde zich begin dit schooljaar aan voor het Europees schoolfruit- en groenteproject, dat door de overheid gefinancierd wordt. Begin oktober kreeg de school te horen dat ze geselecteerd was om mee te doen in het project. De ouders zullen in de komende week meer informatie krijgen over wat het project precies inhoudt, laat de school weten op Facebook.

Het schoolfruitproject stimuleert kinderen om samen fruit en groente te eten in de klas. De leerlingen van basisschool Dr. Ariëns kunnen dat tot half april doen, dan stopt het project voor dit jaar. Tijdens de twintig weken van het project krijgen de kinderen elke week verschillende soorten groente en fruit te proeven. Ook de leerlingen van basisschool De Troubadour, de Montessorischool en de Honesch mogen dit jaar meedoen aan het project.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.