Goede doel Hollands Glorie: Jacuzzi voor Jason gerealiseerd

De afgelopen weken werd druk gewerkt aan het goede doel dat de organisatoren van Hollands Glorie omarmd hadden: een jacuzzi voor de zwaar gehandicapte Jason Zwierink uit Neede. Maandag was het zo ver en kon de jacuzzi geplaatst worden.

Tijdens het evenement werd al een mooi bedrag opgehaald om één en ander te kunnen realiseren en dat bedrag werd aangevuld door een flink aantal ondernemers. Als verrassing voor Jason en zijn familie is ook een infraroodsauna geïnstalleerd, zodat na het gebruiken van de jacuzzi ook het omkleden op een prettige, warme manier kan plaatsvinden. Ook voor Jasons zus en moeder is de sauna iets waar ze veel aan kunnen hebben.

Organisator Robert Overbeek laat via Facebook weten dat de jacuzzi geplaatst is en noemt één keer de namen van de ondernemers die geholpen hebben bij het plaatsen van de jacuzzi en de sauna. Ook bedankt hij nogmaals alle donateurs voor hun gift.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden