Goed gevuld programma bij Zomerfeesten De Hoeve

Foto: Nico Asbroek

Nog een weekje te gaan en dan gaat iedereen weer los in De Hoeve. De eerste dag, Hemelvaartsdag, staan de eerste bands alweer op het podium. In totaal gaan we vier dagen “lekker weer de wei in” bij de feestweide aan de Goorsestraat.

De organisatie heeft tal van leuke activiteiten opgezet en een paar handen vol met bands uitgenodigd om naar de Hoeve te komen. Daar zitten niet de minste namen bij, want met Di-rect, Rowwen Hèze, George Baker en de BÖKKERS heb je prima artiesten in huis.
Haaksbergen Actueel zal uitgebreid aandacht besteden aan de feestelijkheden in De Hoeve en zal dan ook alle dagen aanwezig zijn om verslag te doen van de verschillende activiteiten, zoals de autorodeo, de combinerace, de hoevecross en de ‘kamelen’race.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Kornuiten
adverteren