Gezellige drukte tijdens vierde editie Vitaliteitsbeurs

Vitaliteitsbeurs
De vierde editie van de Vitaliteitsbeurs kende een gezellige drukte. Volgens organisator Nienke Schuppers zijn er zeker 1.400 mensen geweest om zich te laten voorlichten over allerhande zaken of gewoon te genieten van de gezelligheid en de presentaties van de aanwezige bedrijven en groepen.

De Vitaliteitsbeurs is opgezet voor de 55-plussers in Haaksbergen die nadenken over de toekomst. Zo wordt informatie gegeven over het verduurzamen van de woning, zodat de woning ook op latere leeftijd nog goed bewoonbaar is. Ook door gebruik te maken van diverse snufjes kan een woning dusdanig aangepast worden dat het ook op latere leeftijd goed toeven is. Naast de aanpassingen aan de woning zelf was er ook informatie te vinden over bewegingshulp, maaltijdvoorzieningen en allerhande zaken die het thuis blijven wonen mogelijk maken.

Naast fysiotherapeuten, pedicures en thuiszorgorganisaties was er ook ruimte voor geestelijke bijstand. Zo werden er dansdemonstraties en een badmintondemonstratie gegeven, was er de mogelijkheid om een balspel te spelen, maar kon men ook aanschuiven bij de Scrabbleclub en bij Ziens. Ook diverse andere bedrijven stonden klaar voor vragen en advies, waaronder de Rabobank Enschede-Haaksbergen en notaris Lenderink.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]