Gezellige drukte bij damesverwenavond

drukteSint Isidorushoeve – Een gezellige drukte tijdens damesverwenavond Total Ladies Night bij Café Dwars zorgde voor veel opgewekte gezichten bij de aanwezige dames.

Veel groepjes vrouwen van diverse samenstellingen kwamen af op de avond georganiseerd door Renate Siemerink-te Wierik, Jolanda Brouwers, Jeanette Dwars en Monique Barink. Buurvrouwen die samen op stap gingen, moeders met dochters, tantes en oma’s, maar ook een enkele man waagde zich tussen allerlei verschillende standjes.

Verreweg de meeste aandacht ging uit naar de modeshows, op de catwalk werd de nieuwste dames- en herenmode geshowd, met medewerking van de aanwezige standhouders. Ook de roulettetafel waar lootjes voor de verloting gewonnen konden worden was erg geliefd, menig verheugde kreet klonk door de zaal als het balletje op de juiste plek terecht kwam en ook bij de verloting waren vooral blije gezichten te zien.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!