Gerrit en Ria Wolferink clubman en -vrouw van het jaar HSC’21

Wolferink

Bron: HSC’21

Haaksbergen – Gerrit en Ria Wolferink zijn afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van HSC’21 uitgeroepen tot clubman en -vrouw van het jaar. Dat maakte voorzitter van de supportersclub van de voetbalclub, Gerhard Morsinkhof, bekend. De keuze voor het duo komt niet uit de lucht vallen: “Kleedkamerbeheerder, scheidsrechter, grensrechter, trainer, lijnen kalken en consul zijn zomaar wat taken die Gerrit Wolferink verricht of heeft verricht”, aldus HSC’21. Ria Wolferink assisteert hem als kleedkamerbeheerder en verzorgt thee en ranja tijdens de rust van de voetbalwedstrijden.

Daarnaast werd er tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt dat er een werkgroep is samengesteld met het doel ‘het realiseren van een nieuw kunstgrasveld op het hoofdveld’, bestaande uit Wim ten Voorde, Han Noordink, Jan Veltkamp, Michel Wentink en Willy Sticker. “Dit zou dan uiteindelijk in seizoen 2016-2017 moeten worden gerealiseerd”, staat te lezen op de site van de voetbalclub.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.