Genieten van topbieren bij eerste bierfestival Rigters

De Buurser bierbrouwerij Rigters Bier organiseert op zaterdag 2 juni het eerste bierfestival. Naast de eigen bieren van de brouwer, zijn ook tal van andere brouwers en dus hun bieren, van de partij.

Rigters Bier brouwt al geruime tijd het bier vanuit Buurse en laat nu ook collegabrouwers naar Buurse komen voor het eerste bierfestival. Stanislaus Brewskovitch, De Filantroop, Eanske, maar nog veel meer brouwers uit de regio zijn aanwezig om de bezoekers te laten smullen van de verschillende bieren. Bij de locatie van Rigters is er naast het drinken van bier ook voldoende ander vertier, waaronder de speeltuin waar de jongere bezoekers hun gang kunnen gaan terwijl de volwassenen genieten van een biertje.

Het festival is gratis toegankelijk. Voor het proeven van de bieren is een glas te koop voor € 10, wat na het festival mee naar huis mag. Bij het glas zitten ook twee consumptiemuntjes. Extra munten zijn verkrijgbaar voor € 2,50. Het festival begint om 12.00 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden