Genieten op vele fronten tijdens de Week van de Amateurkunst

De Week van de Amateurkunst: Haaksbergen Treedt Op! vindt dit jaar plaats van zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni. Een week waarin de amateurkunst in al zijn facetten voor het voetlicht komt. Naast nieuwe onderdelen, zoals het Korenkwartet, zijn er ook vertrouwde onderdelen, zoals de Hoksebargse Avond, te zien.

Op zaterdag 26 mei begint in theater De Kappen de WAK met het Korenkwartet. Vier Haaksbergse koren hebben de krachten gebundeld en organiseren een geweldige avond:
Clippers Crew Singers, Vrouwenkoor Et Cetera Haaksbergen, Match Haaksbergen en Singing Together.

De Hoksebargse Avond op woensdag 30 mei heeft een fantastisch programma met toezeggingen van Danscentrum Dwars, Dansstudio MiDanza, Steps Dance & Entertainment en Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen. Het programma wordt muzikaal omlijst door de Pleerstökskes.

Op donderdag 31 mei is N18/de film te bekijken in het theater. Aan deze documentaire over de voorgeschiedenis en de aanleg van de nieuwe N18 Twenteroute tussen Groenlo en Enschede werken zo’n 27 cameralieden mee van filmclubs in Doetinchem, Groenlo, Berkelland, Haaksbergen en Enschede.

Op zaterdag 2 juni presenteren de Haaksbergse Harmonie en het Achterhoeks Fanfareorkest een muzikale avond die raakt, inspireert en grenzen overschrijdt. Theaterschool Luna sluit de week van de Amateurkunst af met dans- en zangperformances.

Kijk voor het volledige overzicht van alle voorstellingen op https://www.facebook.com/WAKHaaksbergen. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]