GemeenteNieuws ook komende twee jaar in lokale weekkrant

GemeenteNieuwsHaaksbergen – Het GemeenteNieuws zal als het aan het college van B&W ligt ook de komende twee jaar ondergebracht worden bij een wekelijks huis-aan-huisblad.

Het college van B&W besloot dat voor de komende twee jaar de verspreiding door kan gaan. De rubriek, die nu in Rond Haaksbergen staat, heeft zich bewezen als een goed gelezen rubriek in de lokale krant en is een goed podium om inwoners te informeren. Ook wordt in GemeenteNieuws aangegeven wat de gemeente zoal doet en waarom.

Het oude contract met Rond Haaksbergen loopt ten einde en dus moet een nieuw contract komen, omdat anders niet gepubliceerd kan worden. Door te kiezen voor een tweejarig contract is deze collegeperiode gewaarborgd, het volgende college krijgt hierdoor alle ruimte en vrijheid om GemeenteNieuws opnieuw aan te besteden. Het is nog niet bekend welk lokaal weekblad de verspreiding zal verzorgen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!