Gemeente houdt openbare informatiebijeenkomst Marktplan

bijeenkomstHaaksbergen – De gemeente Haaksbergen zal op maandag 7 november in het gemeentehuis een openbare informatiebijeenkomst houden over het Marktplan.

Tijdens de bijeenkomst zal Nordwick vof de plannen aan alle aanwezigen presenteren. De informatieavond is bij uitstek geschikt voor inwoners, ondernemers en ondernemersorganisaties om vragen te stellen en hun mening te geven. Het plan van Nordwick voorziet in winkelruimte op de begane grond, een binnentuin en appartementen op de verdieping, parkeerplaatsen en zes grondgebonden koopwoningen aan de Hibbertstraat. Nordwick heeft de plannen nu verder uitgewerkt en wil het liefst zo snel mogelijk aan de slag.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Na de presentatie kunnen vragen gesteld worden en daarna zal, na een half uur pauze, een hoorzitting beginnen waardoor iedereen kan reageren op de plannen.

Daarnaast zal van maandag 7 november 20.00 uur tot maandag 14 november 9.00 uur een digitaal meldpunt geopend. Alle binnengekomen reacties zullen worden meegewogen in de besluitvorming. Uiterlijk dinsdag 22 november wordt het plan in relatie tot andere plannen in het college van B&W besproken. In december wordt het plan voorgelegd aan de gemeenteraad.

Een volledig overzicht van de ontwikkelingen rondom het Marktplan is hier te vinden.

Een impressie van de presentatie:

De presentatie zonder tekst en uitleg

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen App. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!