Geen nieuw parcours, wel massastart voor Mijlenloop

Mijlenloop

Foto: Nico Asbroek

Haaksbergen – De 22e editie van de Haaksbergse Engelse Mijlenloop zal zondag door omstandigheden nog niet over het nieuwe parcours gaan, maar start wel in tegenstelling tot voorgaande jaren met een massastart waarbij de lopers van de vijf mijl en tien mijl tegelijkertijd starten.

De voorbereidingen voor de nieuwe opzet van de loop op het nieuwe parcours gaan onverminderd door, maar de complexiteit van het nieuwe parcours in combinatie met de korte voorbereidingstijd maakte dat de organisatie nog eenmaal terugvalt op het oude vertrouwde parcours.

De honderden deelnemers van de 22e RABO Haaksbergse Engelse Mijlenloop zullen om 12.00 uur starten op de Markt in Haaksbergen. Via de Jonkheer von Heijdenstraat zal richting Buurse worden gelopen. Via een lus door Buurse komen de lopers via de Buurserstraat terug om te finishen op de markt. Later op de middag zal de KidsFunRun starten, waarbij geld ingezameld wordt voor het Overijsselse JeugdSportFonds.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.