Gat in de Markt tijdelijk gevuld met speeltoestellen

Het gat in de Markt wordt tijdelijk opgevuld met speeltoestellen. De opvulling is één van de actiepunten vanuit het Actieplan Centrum Haaksbergen. Voorlopig zal nog niet gebouwd worden op het braakliggende terrein tussen de Markt en de Hibbertsstraat.

De werkgroep heeft gekeken naar een tijdelijke invulling van de locatie. Door het plaatsen van tijdelijke speeltoestellen tijdens de zomermaanden en vakantietijd wordt invulling gegeven aan het braakliggende terrein.

Speeltoestellen

Nadat de ondergrond en de stroomvoorziening is aangebracht zullen twee speeltoestellen geplaatst worden. Het gaat om een interactieve voetbalmuur en een DJ-tafel. De voetbalmuur geeft opdrachten door middel van LED-panelen en geluid. De DJ-tafel daagt de jeugd uit om hun muzikale creativiteit de vrije loop te laten. Door je smartphone op de tafel te leggen kun je effecten aan de muziek toevoegen. Geluidsoverlast van de toestellen is niet te verwachten omdat het volume instelbaar is en aan en uit te schakelen is op elke gewenste tijd en dag.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden