Fotogroep Haaksbergen ontvangt 1 mei-trofee van PvdA

Fotogroep Haaksbergen heeft dinsdagavond tijdens de 1 mei-viering van de Partij van de Arbeid de 1 mei-trofee ontvangen. Voorzitter Ben Lensink kreeg de trofee overhandigd door Han Noordink, voorzitter van de Vereniging Aangepast Sport Haaksbergen (VASH), die de trofee in 2017 ontving.

Elk jaar stemmen de leden van de Haaksbergse afdeling van de PvdA welke vereniging, organisatie of persoon de eer zou moeten krijgen van het ontvangen van de trofee. De trofee is bedoeld voor die partij die Haaksbergen op de kaart heeft gezet. De Fotogroep Haaksbergen is een bijzonder actieve vereniging ondanks het kleine ledenaantal en heeft al enige jaren mooie exposities gehouden in zowel het CLV-gebouw en de bibliotheek, maar ook in de natuur met hun fotobiënnale. Dit jaar zal de de grote expositie zelfs in het hele centrum te zien zijn en zijn ook fotografen van buiten de vereniging in de gelegenheid gesteld om te exposeren. Fotogroep Haaksbergen is door hun inzet een terechte winnaar van de trofee, die voor de 27e keer uitgereikt werd.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]