Flyer over wonen en leven in Buurse uitgereikt aan wethouders

flyerBuurse – Tijdens de première van de 53e Buurser Revue kregen de vier wethouders van Haaksbergen de nieuwe flyer overhandigd over het wonen en leven in Buurse.

Met de flyer willen de werkgroepen Woningbouw Buurse en Promotie Buurse nieuwe inwoners aantrekken voor Buurse. De folder geeft een sfeerimpressie over het wonen en leven in het prachtige Buurse. De folder zelf zal onder verspreid worden in de omgeving van Buurse, Enschede en Haaksbergen bij diverse bedrijven en openbare locaties en ook de makelaars in de omgeving zullen de flyer ontvangen.

Uiteraard is het oor geïnteresseerde potentiële nieuwe inwoners mogelijk om zelf een frisse neus te komen halen in Buurse. Onder de noemer ‘Buurse neugt oe!’ worden deze mensen uitgenodigd om een nachtje te logeren in één van de B&B’s in Buurse en is het mogelijk om een toertocht te maken door Buurse.

De Buurser Revue is nog de hele week te zien, kaarten zijn te koop via de website van de revue.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.