Felle kleuren in je haar: pluk de dag voor Britt

Suzan Middelhuis van ZoSuuz Hairlab is al twee weken bezig met een actie voor de negenjarige Britt Rexwinkel. Britt heeft acute leukemie en is erg toe aan een leuke dag uit samen met haar ouders en zusje. Reden voor ZoSuuZ om tientallen plukjes haar te kleuren: ‘Pluk de dag voor Britt’.

Ondertussen zijn al tientallen plukjes haar gekleurd door de medewerkers van ZoSuuZ Hairlab en is al meer dan 1.350 euro opgehaald. Veel van de dagen is Britt zelf ook aanwezig bij ZoSuuZ, maar het is voor haar wel erg vermoeiend. De plukjes kunnen zowel felgekleurd voor de echte lefgozers, als wat neutraler, voor mensen die om wat voor reden dan ook voor wat minder overduidelijk gaan. Al het geld dat opgehaald wordt zal gebruikt worden voor een uitstapje voor Britt en haar familie.

Meedoen met de actie kan door langs te komen bij ZoSuuZ Hairlab aan de Michiel de Ruyterstraat in Haaksbergen. Alleen doneren kan ook, door contact op te nemen met Suzan Middelhuis. Iedereen die zaterdag in de salon langskomt kan ook nog eens voor een vrije gift geschminkt worden. Er is een grote tent met een springkussen en ook kun je er een glittertattoo krijgen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden