Organisator failliet: familiedag Bon Boys afgelast

De jaarlijkse familiedag van voetbalvereniging Bon Boys die aankomende zaterdag gehouden zou worden, gaat niet door. Het faillissement van Sporting Events B.V., dat was ingehuurd door de club om het sportieve gedeelte van de dag te organiseren, is de oorzaak.

Via een bericht op de website laat het bestuur alle vrijwilligers, leden en andere gasten weten te hebben gekozen om de volledige dag af te gelasten. Doordat het sportieve en recreatieve gedeelte van de dag weg viel, zou het grootste gedeelte van de deelnemers getroffen worden. De planning was om in de ochtend het FIFA-toernooi te spelen. Er zou samen geluncht worden en ’s middags zou een DJ komen. De kampioenen zouden gehuldigd worden en gezamenlijk zou de eerste achtste finale van het WK Voetbal te volgen zijn geweest.

Ander moment

Ondanks het niet doorgaan van de familiedag, wil het bestuur wel degelijk de vrijwilligers bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen en de kampioenen huldigen. Het bestuur gaat daarom op zoek naar een alternatieve mogelijkheid om dit te doen. Hoe dat precies zal gaan, zal voor de start van het nieuwe seizoen bekend gemaakt worden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden