Vermissing Turkije: Familie krijgt teken van leven van vermiste Derya

De familie van de in Turkije vermiste Derya Un heeft via social media een bericht gekregen van de vrouw. Zij wordt samen met haar man Bjorn Breukers sinds een week vermist in de Turkse plaats Silifke. Drie weken geleden verdween hun vriend Joey Hoffmann daar spoorloos.

Hoewel er een teken van leven is binnengekomen wil de politie nog wachten tot ze Breukers of Un hebben gesproken om er zeker van te zijn dat het goed met ze gaan. Van de vermiste Hoffmann is nog niets vernomen. De politie gaf eerder zaterdag aan dat ze zich grote zorgen maakt over de vermissing.

Hoffmann is sinds 8 juli spoorloos verdwenen. Het laatste wat van hem is vernomen is een bericht van Breukers en Un aan familie van Hoffmann dat de Haaksbergenaar naar het vliegveld zou zijn vertrokken. Daar is hij in ieder geval nooit aangekomen. Of hij in een taxi is gestapt is niet bekend.

Vrijdag werd bekend dat Breukers en Un ook vermist zijn. De politie zou op 21 juli voor het laatst contact met ze hebben gehad over de vermissing van Hoffmann. Daarna zouden we zijn verdwenen.

Het drietal was op 30 juni in een busje naar Turkije afgereisd om een huis te bouwen voor Breukers en Un. Hoffmann zou hierbij helpen.

Meer informatie over deze zaak lees je hier. Heb je tips of informatie over deze zaak laat het ons weten via info@haaksbergenactueel.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!