Ernstig zieke Rico-Jay mag naar Amerika voor behandeling

AmerikaHaaksbergen – De zevenjarige ernstig zieke Rico-Jay de Boer heeft eindelijk het verlossende antwoord gekregen vanuit Amerika: hij mag naar Amerika voor de behandeling van zijn ziekte.

Ondanks de tegenvallers die het gezin van Rico-Jay de laatste tijd kende, Rico-Jay raakte zwaargewond toen hij een dagje op stap was en uit een attractie viel, heerst er voornamelijk blijdschap. De ‘ja’ vanuit Amerika betekent dat er hoop is op en beter leven voor Rico-Jay. Toch zijn er ook nieuwe beren op de weg gekomen, met name vanwege de kosten die gemoeid zijn met de behandeling in Amerika.

“Er is zeker 40.000 euro nodig om naar Amerika te gaan”, stelt Reinette de Boer, de moeder van Rico-Jay. Dat geld heeft de het gezin niet ‘zomaar op de bankrekening staan’. Ze hoopt op hulp van anderen, hoe vervelend ze het ook vindt om haar hand op te houden: “met deze behandeling is er mogelijk een toekomst voor Rico-Jay waardoor hij weer een kind kan zijn.” Met een crowdfunding hoopt het gezin het geld bij elkaar te kunnen brengen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.