Eigenaren ’t Stuupke kippenvel door medeleven vanuit Haaksbergen

Robert Overbeek en Bianca Bauhaus kregen kippenvel door de vele aanbiedingen die hun gezin kreeg nadat in de nacht van donderdag op vrijdag hun café met woonhuis door brand getroffen werd. In een bericht op Facebook laten ze weten heel erg dankbaar te zijn voor mensen die geholpen hebben. Overbeek en zijn vrouw zijn vooral de brandweer heel erg dankbaar die ‘echt super snel ter plaatse waren’.

Het gezin heeft inmiddels weer een woning en heeft veel hulp gekregen met meubels, apparatuur, kleding, babyspullen en nog veel meer. ‘Zoveel hulp van vrienden,bekenden,buren en bedrijven uit Haaksbergen die kosteloos VAN ALLES aanbieden echt kippenvel ❤️’ geeft Overbeek aan in zijn bericht. ‘Ook iedereen die gebeld en ge-appt hebben bedankt, we konden niet overal op reageren het waren er zooooveeel maar alles is gelezen in ligt bij ons… dank daarvoor. Onze kids zijn goed te pas, dat is alles! Wij hebben even weinig benul van wat er nu allemaal gebeurd is, hoe verder en alles wat erbij hoort, maar we komen er weer bovenop!! Nogmaals dank voor iedereen (IK WIL NIEMAND VERGETEN!) wat iets voor ons heeft gedaan en met ons meeleeft,namens Mij Bianca Sanne en Dries 💋 ‘

In het bericht laat Overbeek weten dat de hapjes en buffetten en alle feesten op locatie gewoon door kunnen gaan. De keukenbrigade van ’t Stuupke verhuist tijdelijk naar De Kornuiten aan de Markt, zodat die afspraken gewoon door kunnen gaan. De feesten dit in ’t Stuupke gepland stonden, kunnen niet doorgaan, maar daarover wordt contact opgenomen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]