DVO zamelt geld in voor herstel bmx-er Jelle van Gorkom

BMX-club DVO uit Haaksbergen zamelt begin september geld in om zo bmx-er Jelle van Gorkom bij te kunnen staan bij zijn herstel. Van Gorkom kwam in januari tijdens een training ten val en heeft nog een lange weg te gaan om te herstellen. Hij was vroeger lid bij de club uit Haaksbergen en werd in 2016 tweede op de Olympische Spelen.

Bij het ongeval in januari raakte Van Gorkom zwaar gewond en werd hij in coma gehouden zodat zijn lichaam kon bijkomen. Nu is hij nog aan het revalideren. De fietscrossvereniging uit Haaksbergen heeft al jaren een goede band met hem en zijn familie en wil proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor het herstel en de revalidatie van Van Gorkom. De vereniging houdt daarom een veiling tijdens de KNWU Topcompetitie die in het weekeinde van 1 en 2 september gehouden zal worden op het terrein aan de Geukerdijk. Naast de veiling zullen ook artikelen verkocht worden en zal de vereniging van elke betalende bezoeker een bijdrage doen aan de stichting van Van Gorkom.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden