Dodenherdenking in Haaksbergen

De jaarlijkse Dodenherdenking in Haaksbergen begint op vrijdag 4 mei om 19.00 uur met een herdenkingsbijeenkomst in de Pancratiuskerk aan de Markt. Aansluitend start een stille tocht om 19.30 uur.

De stille tocht gaat via de Jhr. von Heijdenstraat, Sterrebosstraat, de begraafplaats aan de Enschedesestraat en de Ruisschenborgh terug naar de Markt. Daar wordt de Last Post gespeeld, worden twee minuten stilte gehouden en wordt het Wilhelmus gezongen. Het college van B&W legt vervolgens een krans bij het herdenkingsmonument. Burgemeester Gerrit Jan Kok houdt vervolgens een toespraak. Bij de herdenkingen verlenen het Pablo-koor, de Haaksbergse Harmonie en scholieren van Het Assink Lyceum en de Anne Frank Realschule uit Ahaus hun medewerking.

Vanwege de Nationale Dodenherdenking om 20.00 uur zal Haaksbergen Actueel niet bereikbaar zijn van 19.45 uur tot 20.15 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]