Directeur René Hoogma neemt afscheid bij basisschool Holthuizen

Hoogma

Foto: Frank Michorius

Directeur René Hoogma van Basisschool Holthuizen neemt vrijdag na 44 jaar afscheid van het onderwijs. Hij begon in 1974 in Enschede en eindigde in Haaksbergen, waar de kinderen van zijn school hem op stonden te wachten bij Theater De Kappen.

Hoogma werd in een oude rode auto met blauw kenteken gebracht, gevolgd door een witte Tesla en een rode Ferrari. De horde kinderen en de auto’s trekken veel bekijks en veel langskomende auto’s en vrachtwagens laten zich al toeterend horen, omdat ze zien dat er een feestje aan de gang was. In het theater gaat het feestje vervolgens verder met de kinderen, die allemaal optredens voorbereid hebben voor Hoogma. Voor de ouders en verzorgers zal vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur een receptie gehouden worden om persoonlijk afscheid te nemen.

Door het vertrek van Hoogma zal de basisschool aan de Holterhuizerstraat tot augustus 2019 geleid worden door Mirjam Haverkate. Indien nodig kan dat verlengd worden, maar één en ander hangt af van de fusie met basisschool Dr. Ariëns. Die beide scholen vallen nu onder dezelfde directeur: Frans de Lange.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]