DIO komt met mini-Kennedymars in de avond

Naast de al vaker georganiseerde afstanden tijdens het weekend van de Kennedymars, is het dit jaar ook mogelijk om de mini-Kennedymars van 10 kilometer in de avond te lopen.

De verschillende marsen beginnen vanaf 19.00 uur vanuit het centrum van Haaksbergen. Inschrijven voor de afstanden kan tijdens de voorinschrijving, die loopt tot 16 september en 10% korting geeft. Na die tijd is het mogelijk om in te schrijven via de mail of bij het inschrijfbureau tijdens het evenement. Nieuw dit jaar is de mini-Kennedymars die in de avond gelopen wordt. De organisatie hoopt op deze manier vooral jongeren te trekken die samen, of alleen meewandelen. Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina van de organisatie. Aanmelden voor één van de afstanden kan via de website van de Kennedymars.

Mini-Kennedymars

De eerste afstand die gelopen kan worden op de vrijdagavond is de nieuwe mini-Kennedymars. De tocht van 10 kilometer begint om 19.00 uur. Deelname aan de mini-Kennedymars kost 2,50 euro. Een herinneringsmedaille kost ook 2,50 euro. De mars kan ook overdag gelopen worden, er kan dan tussen 9.00 uur en 12.00 uur gestart worden. Alle deelnemers moeten voor zaterdag 18.00 uur weer binnen zijn.

Halve marathon

De halve marathon van 21 kilometer kan ook ’s avonds en overdag gelopen worden. In de avond wordt gestart om 22.00 uur, overdag is het mogelijk te starten tussen 7.00 en 12.00 uur. Zaterdag om 18.00 uur moeten alle lopers binnen zijn. De kosten voor inschrijving bedragen 10,00 euro. Ook voor deze afstand kan een medaille besteld worden voor 2,50 euro.

Kennedymars

Ook de Kennedymars zelf gaat tegelijkertijd van start met de halve marathon die ’s nachts gelopen wordt, om 22.00 uur. De lopers hebben tot zaterdag 18.00 uur de tijd om te finishen. Meedoen aan de Kennedymars kost 22,50 euro. Een herinneringsmedaille kost 3,50 euro. Elke deelnemer ontvangt bij voltooiing een oorkonde.

Dagmarathon

De dagmarathon van 42 kilometer start tussen 5.00 en 7.00 uur. Tot zaterdag 18.00 uur hebben de deelnemers de tijd om de afstand af te leggen. Meedoen kost 17,50 euro. Ook voor deze afstand is een medaille te bestellen voor 2,50 euro.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden