Dinsdag weer geen bussen door staking buschauffeurs

Foto: Sander Lagewaard

Buschauffeurs van Keolis staken dinsdag 8 mei opnieuw. De staking is geen landelijke staking, maar een estafettestaking. Naast Twente zijn er ook delen in Gelderland en Utrecht die getroffen worden door de staking.

Ondanks de twee dagen staking die in de eerste week van de meivakantie gehouden werd, is er nog steeds geen akkoord voor een nieuwe CAO. De buschauffeurs willen graag dat hun werkdruk verlaagd wordt. De stakende buschauffeurs bieden in Utrecht bij het Provinciehuis een zwartboek aan over de werkomstandigheden.

Door de staking rijden in Twente geen bussen van Keolis. Volgens de reisplanner van Arriva rijden de regiobussen lijn 73 en 74 wel. Deze zijn ook terug te vinden in de reisplanners. De treinmachinisten doen niet mee aan de staking, waardoor ook de treinen gewoon rijden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Kornuiten
Troel