Dier van de week: Diesel & Danger

DieselHaaksbergen – Elke week staat een asieldier van Dierenasiel, Pension en Hondenschool Brammelo in het zonnetje in de hoop dat het betreffende dier een nieuw huisje vindt.

Misschien hebben jullie destijds wel van deze bulldogjes gehoord. Ze zijn op 10 september zwervend aangetroffen in Ruurlo, vermagerd en met flinke tumoren. Ze zijn bij ons gekomen en we hebben ze eerst maar eens rustig laten wennen en laten aankomen. 25 oktober was dan eindelijk de dag van de operatie. Wel een beetje spannend, maar gelukkig is het goed gegaan en doen ze het ook beide hartstikke goed! Op de foto’s kun je mooi het verschil zien. Het laatste wat nu nog moet gebeuren is een nieuwe baas zoeken. Omdat ze zo enorm gek met elkaar zijn willen we ze niet uit elkaar halen. Beide zijn enorm leuke hondjes, heel aanhankelijk, gek op mensen en op aandacht! We weten natuurlijk niet alles van ze, maar hebben al wel een goed beeld. Met andere honden kunnen ze niet goed overweg, Diesel de teef in ieder geval niet. We zoeken een liefdevol huis met veel aandacht waar ze lekker mogen genieten van het leven!

Danger

Tekst en foto’s: Dierenasiel, Pension en Hondenschool Brammelo

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!