Dier van de week: Carolientje & Jozefientje

carolientjeHaaksbergen – Elke week staat een asieldier van Dierenasiel, Pension en Hondenschool Brammelo in het zonnetje in de hoop dat het betreffende dier een nieuw huisje vindt.

Niet een maar twee asieldieren van de week! Carolientje en Jozefientje zijn bij ons binnengekomen als zwervers op de camping. Ze waren erg angstig bij binnenkomst, vandaar dat ze meteen naar een pleegadres zijn gegaan om lekker tot rust te komen. En wat gaat het goed met ze!
Carolientje (de cyperse) is heel speels en vind het aaien en kriebelen erg fijn. Ze spint het uit! Oppakken gaat ook steeds beter, maar dit heeft wat meer tijd nodig.
Jozefientje (zwart wit) is heel sociaal en gek op alle andere katten. Ze is nieuwsgierig, speels maar ligt ook al soms bij je op schoot wat ze heerlijk vind. Beide zijn het ook prachtbeestjes om te zien!
Ze zijn klaar om te gaan naar een nieuw, liefdevol huis. Ze hoeven niet samen geplaatst te worden, maar dat kan natuurlijk wel. Belangrijk om te weten is dat ze waarschijnlijk iets meer de tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe omgeving. Maar daarna moet dat helemaal goed komen! Wij hopen dat er binnenkort iemand meldt voor deze twee lieve zusjes!

Tekst en foto’s: Dierenasiel, Pension en Hondenschool Brammelo

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.