Dier van de week: Atilla

AtillaHaaksbergen – Elke week staat een asieldier van Dierenasiel, Pension en Hondenschool Brammelo in het zonnetje in de hoop dat het betreffende dier een nieuw huisje vindt.

Atilla is een prachtige kater om te zien! Hij is 2,5 jaar oud en gek op aandacht. Helaas heeft Atilla last van een gruisprobleem en krijgt hiervoor speciaal voer. Dit voer is belangrijk dat hij dit krijgt en niets anders. Uit ervaring weten we dat het daarom wat moeilijker is om een nieuw huis te vinden voor zo’n kat, maar wij hopen dat er toch iemand is die Atilla een kans wil geven!
Atilla is verder een hartstikke lieve en aanhankelijke kater. Hij is gek op aandacht en ruimte is ook belangrijk. Nieuwsgierig is hij zeker en daarom zal hij zo af en toe naar buiten gaan wel fijn vinden.
Atilla zoekt een lieve nieuwe baas! Meer informatie? Bel gerust even of kom langs! Elke dag van de week zijn wij op afspraak geopend. Vrijdags van 14.00 uur tot 21.00 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen!

Tekst en foto’s: Dierenasiel, Pension en Hondenschool Brammelo

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.