Voor derde keer Total Ladies Event bij Café Dwars

LadiesSint Isidorushoeve – Na het grote succes van twee eerdere edities zal donderdag de derde editie van het Total Ladies Event plaatsvinden. Café Dwars aan de Goorsestraat opent de deuren voor vrouwen, heel veel vrouwen.

Net als bij voorgaande edities is er sprake van een leuk gevarieerd aanbod van standhouders, daar hebben de organisatoren wel voor gezorgd. Renate Siemerink-te Wierik, Jolanda Brouwers, Jeanette Dwars en Monique Barink zijn druk bezig geweest met alles regelen voor de innerlijke en uiterlijke mens.

Wijnhuis De Deurne maakt het mogelijk om te proeven van hun lekkere wijnen, Il Capannone laat haar Italiaanse producten zien en ook aan het interieur van je huis is gedacht: Rotink kook en kado, Lilium bloemen en kado’s en het Twents Pakhuis zijn ook aanwezig. De modetrends worden geshowd door Hesselink mode, Beau boetiek, Tuunte, Heppinez mode en Paprika mode, waardoor er zowel in grote als in kleine maten genoeg te vinden is naar ieders smaak. Ook aan huid-, nagel- en handverzorging is gedacht en creatief bezig zijn is ook een mogelijkheid.

Uiteraard worden ook dit jaar twee dames compleet in het nieuw gestoken met een frise nieuwe look. Ook deze dames zullen aan het einde van de avond stralen op de catwalk, mede dankzij Arvid Kamperman en Jolanda Brouwers en alle deelnemende kleding- en schoenenzaak.

De kaarten, die 5 euro kosten, zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Dwars, Lilium bloemen en kado’s, Lisette Fournituren en Rotink Hengevelde. De zaal zal donderdagavond open gaan om 19.30 uur en voor koffie en iets lekkers wordt gezorgd.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!