Derde Fotobiënnale van Fotogroep Haaksbergen met een publieksgalerij

Er is geen ontkomen aan als je in het centrum van Haaksbergen bent. Welke kant je ook kijkt, overal zijn onderdelen te zien van de derde Fotobiënnale van Fotogroep Haaksbergen. Dit keer dus niet in het buitengebied van Haaksbergen, maar in het centrum.

Hinkelstapstenen en een kubuspuzzel bij De Kalter, bomen vol met foto’s aan de Spoorstraat en stevige balkenconstructies met prachtige afbeeldingen bij Achterom. Het is slechts een greep uit de bijzondere manieren van weergeven van alle foto’s die deze keer geselecteerd zijn door de Fotogroep voor de Fotobiënnale. Nieuw dit jaar is dat ook niet-leden foto’s mochten aanleveren voor de tentoonstelling. Daar werd door veel fotografen gehoor aan gegeven: meer dan driehonderd foto’s werden ingestuurd. De galerij is prominent zichtbaar bij Museum Buurtspoorweg, waar de zestig geselecteerde foto’s, op panelen van 60 bij 80 centimeter, hangen.

De foto’s van de tentoonstelling blijven zichtbaar in het centrum tot in oktober.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden