De Wilder tijdelijk gesloten door technische storing

storingHaaksbergen – Tijdens een serie zwemlessen in bij Recreatiebad De Wilder bleek dat de kwaliteit van het water niet voldoende was om het zwembad open te houden, waarop het zwembad gesloten werd. Bij het zwembad aan de Scholtenhagenweg is sprake van een technische storing.

Volgens zwembadmedewerker Jeffrey de Vries wordt de kwaliteit van het zwemwater constant in de gaten gehouden en kan er dus ook ingegrepen worden als de kwaliteit niet goed is. “Het is niet de bedoeling dat er iemand ziek wordt, daarom stoppen we meteen met de zwemlessen”, zo deelde hij donderdagavond mee aan de aanwezige ouders in het zwembad. De kinderen hadden op dat moment een halve zwemles achter de rug, die teruggestort zal worden op de zwempas. Aanwezige ouders reageerden vol lof op de snelle actie vanuit het zwembadpersoneel.

Volgens De Vries is het niet geheel duidelijk wanneer de kwaliteit van het water weer in orde is, omdat er sprake is van een technische storing. Via de website en de Facebookpagina van het zwembad worden bezoekers op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

In verband met een technische storing zijn wij helaas genoodzaakt ons bad voor onbepaalde tijd te sluiten. Houd u Facebook en website in de gaten wanneer weer opengaan. Sorry voor dit ongemak.

Geplaatst door Recreatiebad De Wilder Haaksbergen op donderdag 21 januari 2016

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.