De Vale Doffer zet zich in voor Make A Wish

De Vale DofferHaaksbergen – Postduivenvereniging De Vale Doffer uit Haaksbergen bestaat dit jaar 65 jaar en wil als vereniging zich graag inzetten voor een goed doel. Ze kozen voor een eveneens jubilerende stichting Make a Wish, die dit jaar 25 jaar bestaat.

De postduivenvereniging bestaat uit vijftien leden die zich al meerdere malen hard hebben gemaakt voor de medemens. De leden kozen dan ook voor de stichting Make a Wish, die ervoor zorgt dat kinderen met een levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens kunnen zien uitkomen. Elk jaar worden zo’n 500 van die wensen uitgevoerd, zodat de kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

De Vale Doffer maakt het mogelijk om via de website Bonnenverkoop ook bij te dragen aan de gift aan stichting Make a Wish. Verschillende leden bieden goede duiven aan in de veiling om uiteindelijk een mooi bedrag over te kunnen maken. Er kan geboden worden op de veiling tot 17 januari 20.00 uur. Mocht er in de laatste vijf minuten van de veiling nog geboden worden, dan wordt de veiling met vijf minuten verlengd.