De leukste grappen en grollen uit Haaksbergen

grappen

Foto: Echte Bakker Bi’j Oons

Er zijn grappen op 1 april die je niet meteen doorhebt en grappen die je meteen door hebt. Ook in en rond Haaksbergen kwamen ludieke grappen langs.

Een klein overzicht:

Bij Echte Bakker Bi’j Oons komen ze met volkorenbrood met tandpasta erin. Pas na het weekend te verkrijgen, want tijdens de paasdagen is de winkel gesloten.

Bij Museum Buurtspoorweg hebben ze besloten dat elk jaar een locomotief een unieke, tijdelijke uitstraling krijgt. Dit jaar is het de beurt aan diesellocomotief 660, die een modern jasje gekregen heeft.

De Zuivelhoeve kondigde een samenwerking aan met Licor 43. Het bedrijf heeft inmiddels laten weten dat het inderdaad om een grap gaat, maar verzacht de pijn door een prijs uit te loven voor de mooiste reactie.

De laatste tijd lijken er steeds meer wolven in Nederland te lopen. Ook in de omgeving van Haaksbergen zijn mogelijk wolven actief geweest. IVN Natuureducatie houdt daarom een speciale wolventelling.

De bijenfans kunnen hun hart ophalen bij het ziekenhuis in Enschede. De bijen van de tien bijenkasten ie op het dak geplaatst worden zullen zorgen voor medicinale honing en bijenwas en gaan bloemen bestuiven tot aan Usselo. Het bijenras luistert naar de naam ‘April Unus Iocus’.

De buren bij Dancing Bruins in Saasveld zijn opgelucht met de nieuwe dixies bij de uitgaansgelegenheid. Dankzij de sex ixies scheelt het veel gevoos in de voortuinen. De ‘afwerkplekken’ worden op zondagavond op de parkeerplaats geplaatst en op maandag worden ze schoongemaakt en weer opgeruimd.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]