De Kornuiten verder zonder Robert en Bianca

Voor velen zal het een verrassing zijn: per 1 oktober zijn Robert Overbeek en Bianca Bauhuis uit De Kornuiten gestapt. Boy te Koppele, hun compagnon van het eerste uur, zet de bekende en succesvolle horecagelegenheid aan De Markt in ongewijzigde vorm voort. Het Drietal stelt uitdrukkelijk dat dit besluit in goed overleg is genomen. Een vorm van samenwerking blijft bestaan: Te Koppele en Overbeek zetten het gezamenlijk organiseren van bruisende evenementen in Haaksbergen voort.

Het is met pijn in zijn hart dat Robert Overbeek (alias Kames) vertrekt bij De Kornuiten. Aan zijn besluit zijn enkele maanden van zorgvuldig wikken en wegen voorafgegaan. Dit heeft alles te maken met zijn eetcafé ’t Stuupke dat eerder dit jaar door brand werd verwoest. Samen met zijn vrouw Bianca Bauhuis wil Robert zich nu helemaal focussen op de wederopbouw van ’t Stuupke. Waarbij het horecaechtpaar tegelijkertijd hun succesvolle cateringtak wil uitbreiden. Een mooie missie, die voorlopig al hun aandacht, tijd en energie zal opeisen. Boy te Koppele respecteert de keuze van collega Robert. Het concept van De Kornuiten blijft hetzelfde: eten, drinken, dansen. Voor de bezoekers van de horecazaak verandert niets, verzekert hij.

Het vertrouwde vaste team van De Kornuiten blijft gewoon in dienst, onder leiding van Boy te Koppele. Ook na 1 oktober zwaait Frank Slotman de scepter in de keuken en stuurt Maikel Busch de
mensen van de bediening aan. Sinds de opening in april 2017 is De Kornuiten uitgegroeid tot een begrip in het dorp. Kwaliteit en aandacht staan hoog in het vaandel. Dat geldt voor de koffie, de borrel, de lunch en het diner.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden