Cultureel Café presenteert cultuurmakelaar

Cultureel CaféHaaksbergen – Tijdens het Cultureel Café dat dinsdagavond in Theater De Kappen gehouden zal worden, zal de nieuwe Haaksbergse cultuurmakelaar gepresenteerd worden.

De cultuurmakelaar zal de komende twee jaar in Haaksbergen werkzaam zijn en het culturele leven ondersteunen. Tijdens het Cultureel Café zal Eléon de Haas zich voorstellen. De cultuurmakelaar van de gemeente Almelo, Renee Nieuwenstein, is ook aanwezig, zij zal één en ander presenteren in het kader van de Week van de Amateurkunst.

Tijdens het Cultureel Café wordt ook officieel de aftrap gegeven voor het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen uit minder bedeelde gezinnen toch op cultureel gebied mee kunnen doen.

Aanmelden voor het Cultureel Café is nog tot en met maandag 19 januari mogelijk bij Niels Hartlief, beleidsmedewerker cultuur van de gemeente Haaksbergen. De zaal gaat open om 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.