Corpus Milon Clubs opent vestiging in Haaksbergen

Milon
De fitnessketen Corpus Milon Clubs opende op 14 februari een nieuwe vestiging in Haaksbergen aan de Blankenburgerstraat. De fitnessketen is geschikt voor iedereen die iets wil doen aan conditie en lichaam, maar zich niet thuis voelt in de gewone sportschool.

De vestiging in Haaksbergen is de vijfde vestiging van het fitnessketen. Al eerder werden vestigingen in Borne, Hengelo, Nijverdal en Wierden geopend. Fitnessen bij Corpus Milon is voor iedereen mogelijk, of men nou wil afvallen, fitter wil worden of wil voorkomen last te krijgen van de rug of gewrichten.

Corpus Milon Clubs werken met een speciale spier- en conditietraining en voedingsprogramma’s voor mensen die weinig tijd hebben en toch een optimaal resultaat willen. De vestiging in Haaksbergen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 13.00 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]