Centrum Haaksbergen zondag grotendeels afgesloten voor auto’s door Meimarkt

Tijdens de Meimarkt die zondag gehouden wordt in het centrum van Haaksbergen, zal het centrum grotendeels voor auto’s afgesloten zijn. De afsluiting geldt van 6.00 tot 23.00 uur.

Centrumbewoners worden verzocht de auto’s niet in de afgesloten straten te parkeren, zodat al vroeg in de ochtend de organisatie van de markt bezig kan gaan met het opbouwen van de kramen. Bezoekers worden opgeroepen om zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar het centrum te komen. De Meimarkt is vanaf 10.00 uur zondag te bezoeken en duurt tot 17.00 uur. De meeste winkels gaan om 12.00 uur open.

Het gaat om de Molenstraat, Markt, Jhr. von Heijdenstraat, Schoolstraat, Dr. Prinsstraat, de Ruissenborgh, Blankenburgerstraat, Spoorstraat, de Kalter, het gedeelte van de Hibbertsstraat vanaf de kruising met De Braak en het gedeelte van de Mr. Eenhuisstraat van De Kalter tot en met de Blankenburgerstraat.

De Markt is al eerder niet meer bereikbaar, vanwege de kermis die daar vanaf donderdag geopend is.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]