Buurtbus vertrekt half uur eerder vanuit Buurse

Buurtbus

Bron: Facebookpagina Buurse

Buurse – Het bestuur van Buurtbusvereniging Buurse-Haaksbergen heeft besloten om ’s ochtends een half uur eerder vanuit Buurse te gaan rijden.

De dienstregeling wordt met ingang van 1 november 2016 uitgebreid met een extra rit voor lijn 595. De eerste bus zal ’s morgens om 6.55 uur al vertrekken vanaf de grens met Duitsland (Alsteedseweg). De verwachting is dat met deze uitbreiding het aanbod van passagiers in de ochtend beter verdeeld zal worden waardoor de inzet van een tweede bus in de winterperiode niet nodig zal zijn.

De vrijwillige chauffeur zijn bereid om in de ochtend een half uur eerder op te staan. Helaas is het uit een voorgaande inventarisatie niet duidelijk hoeveel passagiers gebruik zullen gaan maken van de vroege bus. Er zal daarom een proefperiode gehouden worden van 1 november tot en met 31 december, met uitzondering van de officiële vakantieperiodes. Na deze periodes zal het bestuur in overleg met Syntus bepalen of de dienstregeling officieel zal worden gewijzigd.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!